Interview Mark Scholte Mediquest

Nieuws Wondzorg Interview Mark Scholte Mediquest

Interview Mark Scholte Mediquest

Mark Scholte, directeur en bestuurder van Qualityzorg, benaderde Mediquest om de verplichte meting met de PREM Wijkverpleging voor hen uit te zetten.

Mark Scholte: “Wij voeren standaard bij het afsluiten van een zorgtraject een eigen klanttevredenheidsonderzoek uit. En we vragen ook altijd aan onze cliënten of ze een review willen geven op ZorgkaartNederland. Dat zijn voor ons twee belangrijke evaluatiemomenten. Nu kwam er met de PREM Wijkverpleging een derde bij. Het mooie aan de PREM is dat je iedereen dezelfde vragen stelt en de uitkomsten kunt benchmarken met andere zorgorganisaties. Je eigen klantonderzoek bevat toch je eigen vragen. Die verschillen per organisatie en zijn niet te vergelijken.

In de brief met de aankondiging van de PREM stond bij de meetbureaus onder andere jullie naam. Hiervoor heb ik bij Zilveren Kruis gewerkt en daar ken ik Mediquest van. Dus eigenlijk legde ik meteen de link: Mediquest, dat is een betrouwbare organisatie.”

“Als je druk ervaart omdat je iets moet doen en je krijgt dan die praktische hulp; dat heb ik als heel positief ervaren.” – Mark Scholte, directeur Qualityzorg

Vacature | Wondzorg

Vacature | Wondzorg

Leave a Reply

Zal niet getoond worden.