De leukste baan

De leukste baan

Het kan altijd beter

Het verkorte van de wondgenezing, dat is waar iedereen op inzet. En terecht, want dat kan. Met snelle diagnostiek in de eerste lijn, optimale beeldregistratie, accuraat en tijdbesparend, een goed behandelplan met een multidisciplinair team binnen handbereik waar dat nodig is. Ga jij dat binnen jouw organisatie voor elkaar krijgen? Of stap je over naar een club waar dat al kan?

Wondzorg anno nu

QualityZorg is een relatief jonge thuiszorgorganisatie die, niet gehinderd door oude culturen en vastgeroeste gewoontes binnen de organisatie, optimaal kan meebewegen met de steeds veranderende kwaliteitseisen die aan de hedendaagse zorg worden gesteld. Door te innoveren rondom goed opgeleide professionals die ook willen doorgroeien, schept QualityZorg zo de ideale omstandigheden voor jou als wondzorgprofessional en worden veranderende eisen en regelgeving geen last maar een uitdaging.

Groei mee

QualityZorg wil groeien en zoekt daarvoor goed opgeleide en ervaren wondprofessionals, die met ons door het hele land de wondzorg naar een volgend niveau gaan tillen. Simpelweg door passende, accurate, professionele zorg te bieden binnen een infrastructuur die dat ondersteunt. Jij hebt daarvoor de kennis en de kunde, wij bieden je de mogelijkheid die verder te ontwikkelen en breed in te zetten. De structuur van onze organisatie en de innovaties die wij steeds weer opzoeken en integreren helpen ons samen dit doel te bereiken.