Thuiszorg

De zorg Thuiszorg

In de wondbehandeling gaat het erom op eenduidige wijze te behandelen. QualityZorg werkt hierin graag samen met alle andere ketenpartners om zo de wondbehandeling via een eenduidige en professionele wijze uit te voeren. Een consult bij een patiënt, door onze gespecialiseerde wondverpleegkundigen of een (tijdelijke) overname van de wondbehandeling van de patiënt behoort tot de mogelijkheden.

Hulp bij de wondzorg

Qualityzorg heeft verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen in dienst, allen met jarenlange ervaring in de complexe wondzorg. Indien een wond niet geneest of er complicaties optreden bij een behandeling, dan helpen we u graag met advies over de wondzorg, materiaalkeuze en het gebruik hiervan. Ook kunnen onze gespecialiseerde wondverpleegkundigen op locatie langskomen voor een consult. Indien u de wondzorg voor een langere tijd wilt uitbesteden, dan is een (tijdelijke) overname van de wondbehandeling van de patiënt ook mogelijk.

Integraal patiënten volgsysteem voor wondzorg

PatDoc is het online patiëntendossier dat speciaal door QualityZorg is ontwikkeld voor wondzorg. PatDoc werkt zowel op desktop, laptop als iPad en iPhone. In een beveiligde omgeving kunnen bevoegde zorgverleners in de keten de patiëntgegevens in PatDoc raadplegen en zorg registreren.

In het transmurale wond-EPD PatDoc kunnen behandelaars het materiaalgebruik, de behandeling (inclusief foto’s) en een wondprotocol transmuraal toevoegen en bijwerken. Hiermee kan QualityZorg thuiszorgorganisaties helpen om alle gegevens over patiëntbehandelingen te registreren. Een goede basis om de wondzorg heel gericht structureel te verbeteren. Bent u benieuwd wat de kosten en/of behandelingsduur voor bepaalde patiënten of bepaalde type wonden zijn? QualityZorg help u graag met het inzichtelijke maken van deze zorguitkomsten.

Scholing

Onze verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde wondverpleegkundigen hebben jarenlange ervaring op het gebied van complexe wondzorg. Zij gebruiken deze ervaring dan ook graag om geaccrediteerde scholingen en trainingen te verzorgen. Deze scholing kan op locatie gegeven worden en kan naar wens worden aangepast naar het niveau van de verpleegkundigen of het onderwerp waar in verdiept wenst te worden.