Vacature: Gespecialiseerde Verpleegkundigen Wondzorg

Nieuws Vacature Vacature: Gespecialiseerde Verpleegkundigen Wondzorg

Vacature Gespecialiseerde Thuiszorgorganisatie

QualityZorg is de gespecialiseerde thuiszorgorganisatie op het gebied van wondzorg. Om deze zorg optimaal te kunnen leveren, beschikt QualityZorg over een team hoogopgeleide verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Allen met gerichte juiste ervaring en deskundigheid op het gebied van wondzorg. QualityZorg werkt volgens vaste protocollen, afgestemd in overleg met de gehele keten. Dit garandeert dat patiënten thuis wondzorg ontvangen die naadloos aansluit op zorg elders in de keten.

PatDoc

Alle QualityZorg zorgprofessionals werken via een iPad met het wondzorg EPD PatDoc. Hierin wordt het patiëntendossier aangelegd en wordt de behandeling inclusief foto’s bijgehouden. Zo nodig is verbinding met andere zorgprofessionals in de keten mogelijk om snel te kunnen inspelen op actuele zorgvragen. Deze werkwijze garandeert dat de wondzorg zoveel mogelijk in de thuissituatie kan worden gegeven, met meetbaar snellere genezing. 

Wil jij samen met een ambitieuze groep mensen meewerken aan de wondzorg in Nederland?  Bekijk dan hier onze vacature.

Door nieuwe samenwerkingen en groei zijn wij dringend opzoek naar collega`s voor de regios`s LEIDEN, ROTTERDAM & NIJMEGEN

vacature thuiszorg

Vacature | Wondzorg

Vacature | Wondzorg

Leave a Reply

Zal niet getoond worden.