Deel uw ervaring met Zorgkaart Nederland

Over ons Deel uw ervaring met Zorgkaart Nederland

Compleet overzicht zorgaanbod

Zorgkaart Nederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland op één plek. Cliënten hoeven niet langer te zoeken op verschillende websites naar de zorg van hun keuze.

Waardering

De website biedt u tevens de gelegenheid uw zorgaanbieder te waarderen. Dat kan uw tandarts zijn, uw ziekenhuis, de fysiotherapeut, de thuiszorg en andere zorgaanbieders of zorgcentra. Zo kunt u ook anderen helpen bij de keuze voor een zorgaanbieder. Ook kunt u zorgverleners en aanbieders praktische suggesties aanreiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening. 

Zorgkaart Nederland biedt u een een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot ervaringen in de gezondheidszorg. 

Zo leveren we allemaal een bijdrage aan de verbetering van de zorg in Nederland.

QualityZorg vraagt al haar clienten om een waardering achter te laten voor onze dienstverlening.

Wilt u ook een waardering plaatsen? Dat stellen wij zeer op prijs. Via deze link komt u rechtstreeks op de waarderingspagina van QualityZorg

Hartelijk dank voor uw waardering.

Waardering QualityZorg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQualityZorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat is Zorgkaart Nederland?

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.