Vacature verpleegkundige wondzorg

Over ons Vacature verpleegkundige wondzorg

Wat maakt jou een topprofessional?

Je bent zo goed als alle factoren in jouw werkomgeving bij elkaar. Een echte topprofessional in wondzorg kan niet zonder een organisatie die de voorwaarden schept voor de beste prestatie. En wij kunnen niet zonder de professionals die van onze mogelijkheden gebruik maken om topzorg te leveren.

Innovatieve werkomgeving

QualityZorg werkt actief aan een innovatieve werkomgeving voor onze wondprofessionals. Zo hebben wij een mobiel Wond Expertise Centrum ontwikkeld dat naast onze verpleegkundig specialist ook uitgebreide diagnostiek en geavanceerde wondmaterialen aan boord heeft. Om waar het nodig is en wanneer het nodig is snel de juiste behandeling in te kunnen zetten. Met de Insight wondcamera wordt via de IPad een drie dimensionaal beeld van de wond gemaakt, eenduidig voor alle behandelaars die de patiënt zien, met reproduceerbare data. Ons transmurale wond-EPD PatDoc maakt uniforme up-to-date gegevensuitwisseling binnen de gehele keten van zorg rond onze patiënt mogelijk.

Specialisatie op wondgebied

Door onze gespecialiseerde aanpak zien onze wondprofessionals de meest uiteenlopende wonden en voeren ze met regelmaat specialistische handelingen uit op het gebied van diagnostiek (teendruk/enkel-arm index/doppler en duplex), debridement en het verwijderen van callus. Als spin in het transmurale web voeren de wondprofessionals van Qualityzorg vaak de regie over de wondzorg en ondersteunen ze andere zorgprofessionals met advies. Ook zijn ze de eerste die binnen onze organisatie de kans krijgen om nieuwe innovaties te testen en hiermee te werken.

Voor onderstaande specifieke regio`s zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega`s

  • NIJMEGEN
  • TIEL
  • UTRECHT
  • ROTTERDAM

Wij blijven graag bij, jij ook??

Het kan altijd beter, dat denken wij als we op zoek gaan naar nieuwe innovaties die onze organisatie kunnen versterken. Dat denken wij ook als we met jou gaan samenwerken, want jouw persoonlijke ontwikkeling maakt ons samen sterker. QualityZorg investeert veel in scholing, in opleiding tot wondverpleegkundige, wondconsulent, verpleegkundig specialist en andere relevante kundigheden binnen het vakgebied. Wij bieden binnen onze organisatie het hele jaar door trainingen op het gebied van wondzorg door de specialisten in het vakgebied.
Al die kennis kun je niet alleen vertalen in het uitoefenen van je zorgtaak, die kun je ook delen met anderen in de keten, in trainingen die QualityZorg aanbiedt. We zetten onze specialistische zorg keten breed in, bij patiënten in de thuissituatie, bij de huisarts en in het ziekenhuis.

Uitvoeren van duplex, als onderdeel van uitgebreide wonddiagnostiek

Mobiel Wondexpertisecentrum voor diagnostiek en behandeling van complexe wonden

Arbeidsvoorwaarden

QualityZorg biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden in een fulltime of parttime dienstverband. Een IPad waarop ons PatDoc EPD werkt en de mogelijkheid tot een auto van de zaak maken deel uit van deze arbeidsvoorwaarden. Wondprofessionals kunnen zich binnen QualityZorg volop ontwikkelen in hun vakgebied, door scholing en groei binnen de organisatie.

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV met een korte toelichting sturen naar hr@qualityzorg.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Karin Creemers, Medisch manager via telefoonnummer 020 4071040

Gun jezelf jouw beste wondzorgomgeving: QualityZorg