Vacature (wond)verpleegkundigen

Over ons Vacature (wond)verpleegkundigen

Vacature (wond)verpleegkundigen

Hier ga je werken

QualityZorg is dé gespecialiseerde thuiszorgorganisatie die landelijk werkt volgens het Value Based Health Care principe op het gebied van wondzorg. Om deze zorg optimaal te kunnen leveren, beschikt QualityZorg over een team hoogopgeleide verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Allen met gerichte ervaring en deskundigheid op het gebied van wondzorg. QualityZorg werkt transmuraal volgens vaste protocollen, afgestemd in de hele keten. Dit garandeert dat patiënten thuis wondzorg ontvangen die naadloos aansluit op zorg elders in de keten. Alle QualityZorg zorgprofessionals werken met hun iPad in het wondzorg EPD PatDoc®. Hierin wordt het patiëntendossier aangelegd en wordt de behandeling inclusief foto’s bijgehouden. Zo nodig is verbinding met andere zorgprofessionals in de keten mogelijk om snel te kunnen inspelen op actuele zorgvragen. Deze werkwijze garandeert dat de wondzorg zoveel mogelijk in de thuissituatie kan worden gegeven, met meetbaar snellere genezing.

Dit is wat je gaat doen

QualityZorg is altijd op zoek naar experts binnen de wondzorg! Jij bent als gediplomeerd wondverpleegkundige of verpleegkundige met de ambitie om de wond opleiding te volgen, werkzaam in één van onze regio’s. Dagelijks bezoek jij patiënten met een complexe wond in de thuissituatie. Wij werken samen met diverse ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en WLZ instellingen. Met onze samenwerkingspartner behandel je volgens een vast protocol de complexe wond. Als wondverpleegkundige werk je solistisch maar sta je dagelijks in contact met collega’s, onze zorgadministratie, het WEC en/of de poli. Onze ambitie, en dus ook jouw ambitie, is om hoogwaardige wondzorg te leveren met als doel een genezen wond.

Je bent als wondverpleegkundige verantwoordelijk voor de complexe wondzorg. Je registreert alle handelingen en observaties in ons EPD. Veranderingen binnen het wondplan bespreek je met de verpleegkundig specialist of met de verwijzer met als doel een optimaal behandelplan. Je werkt volgens vaste protocollen en met een vast en strikt hygiëne protocol.  Met humor, betrokkenheid en een professionele houding werk je samen en geef je uitvoering aan jouw werkzaamheden als wondverpleegkundige!

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent wondverpleegkundige of je hebt de ambitie om de wondopleiding te volgen;
 • Je hebt ervaring met wondzorg en kan dit aantonen;
 • Je bent BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt solistisch werken maar je bent daarnaast een teamplayer;
 • Je durft beslissingen te nemen en toont initiatieven op je verantwoordelijkheden;
 • Je kunt meebewegen in alle veranderingen die het wondzorglandschap laat zien;
 • Je bezit de multidisciplinair tool om alle betrokkenen rondom de wondzorg van de patiënt mee te krijgen;
 • Je hebt kennis op het gebied van Microsoft Office;
 • Je bent flexibel beschikbaar (een combinatie met een andere werkgever is geen probleem);
 • Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie binnen de wondzorg onderschrijft.
Ben jij naast alle genoemde kwaliteiten ook een innovatieve, creatieve en resultaatgerichte wondverpleegkundige? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie!

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende organisatie in een specialistisch vakgebied;
 • Een organisatie die de beste wil zijn en stuurt op resultaat;
 • Een ambitieus en enthousiast team van medewerkers met veel competenties zonder een 9 tot 5 mentaliteit;
 • Een divers team waarin jij jouw bijdrage en talenten tot bloei kan laten komen;
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied;
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens cao VVT schaal 45/50 afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, zoals de opbouw van vakantie-uren, vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Een vast contract als je met ons net zo blij bent als wij met jou!
 • Een iPad met ons wond EPD.

Kortom, redenen genoeg om te solliciteren. Tot snel!

Heb je nog inhoudelijke vragen? Dat kan! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Karin Creemers (medisch manager) via 06 – 21689472. Zij beantwoordt jouw vragen graag!

Wil je solliciteren stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar hr@qualityzorg.nl. Zet in het onderwerp van de e-mail: Sollicitatie wondverpleegkundige | .

Voor onderstaande regio`s zijn wij op zoek naar nieuwe collega`s

Op dit moment hebben we vacatures voor de volgende regio’s:
Rotterdam/Leiden
Amsterdam/Utrecht

In het onderwerp van uw e-mail graag het volgende zetten: sollicitatie wondverpleegkundige | uw voor- en achternaam

Wij blijven graag bij, jij ook??

Het kan altijd beter, dat denken wij als we op zoek gaan naar nieuwe innovaties die onze organisatie kunnen versterken. Dat denken wij ook als we met jou gaan samenwerken, want jouw persoonlijke ontwikkeling maakt ons samen sterker. QualityZorg investeert veel in scholing, in opleiding tot wondverpleegkundige, wondconsulent, verpleegkundig specialist en andere relevante kundigheden binnen het vakgebied. Wij bieden binnen onze organisatie het hele jaar door trainingen op het gebied van wondzorg door de specialisten in het vakgebied.
Al die kennis kun je niet alleen vertalen in het uitoefenen van je zorgtaak, die kun je ook delen met anderen in de keten, in trainingen die QualityZorg aanbiedt. We zetten onze specialistische zorg keten breed in, bij patiënten in de thuissituatie, bij de huisarts en in het ziekenhuis.

Uitvoeren van duplex, als onderdeel van uitgebreide wonddiagnostiek

Mobiel Wondexpertisecentrum voor diagnostiek en behandeling van complexe wonden

Gun jezelf jouw beste wondzorgomgeving: QualityZorg