Personeelsplanner 20 – 24 uur Werkdagen: maandag (8), dinsdag tot en met vrijdag 4 uur

Personeelsplanner 20 – 24 uur Werkdagen: maandag (8), dinsdag tot en met vrijdag 4 uur

Personeelsplanner 20 – 24 uur Werkdagen: maandag (8), dinsdag tot en met vrijdag 4 uur

QualityZorg is de gespecialiseerde thuiszorgorganisatie op het gebied van wondzorg. Om deze zorg optimaal te kunnen leveren, beschikt QualityZorg over een team hoogopgeleide verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen die de zorg bij de mensen thuis levert.

Voor deze functie zoeken wij iemand met:

Jouw voornaamste taak is het zo efficiënt mogelijk invullen van het dienstrooster van onze zorgprofessionals. Jij bent als personeelsplanner het aanspreekpunt voor onze zorgprofessionals en je bent voortdurend hun beschikbaarheid en inzetbaarheid aan het inventariseren en verwerken. Daarnaast signaleer je knelpunten op korte en langere termijn in het rooster en anticipeer je hier tijdig op in overleg met de medisch manager.

Functieomschrijving

Jij bent vooral een doener met een enorm doorzettingsvermogen! Iemand die pas stopt als de klus is geklaard en proactief op zoek gaat naar oplossingen. Je bent zeer accuraat, zorgvuldig, uitstekend in staat om overzicht te houden en bent communicatief zeer vaardig. Ook kun je goed omgaan met tijdsdruk en stress en vind je het leuk om veelvoudig contact te hebben met de zorgprofessionals. We geven de voorkeur aan iemand met minimaal MBO-niveau en ervaring op het gebeid van plannen en roostering. Affiniteit met de zorgplanning is een grote pré. Het betreft een parttime functie van 20 tot 24 uur. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag- woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend.

Werkdagen: maandag (8), dinsdag tot en met vrijdag 4 uur

vacature administratief medewerker qualityzorg

QualityZorg, gespecialiseerde thuiszorg dichter bij huis

QualityZorg is de gespecialiseerde thuiszorgorganisatie op het gebied van wondzorg. Om deze zorg optimaal te kunnen leveren, beschikt QualityZorg over een team hoogopgeleide verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Allen met gerichte juiste ervaring en deskundigheid op het gebied van wondzorg.

QualityZorg werkt volgens vaste protocollen, afgestemd in overleg met de gehele keten. Dit garandeert dat patiënten thuis wondzorg ontvangen die naadloos aansluit op zorg elders in de keten. De werkzaamheden kunnen zowel in huisartspraktijk, thuiszorg als in het ziekenhuis (polikliniek) plaatsvinden.

Alle QualityZorg zorgprofessionals werken via een iPad met het wondzorg EPD PatDoc. Hierin wordt het patiëntendossier aangelegd en wordt de behandeling inclusief foto’s bijgehouden. Zo nodig is verbinding met andere zorgprofessionals in de keten mogelijk om snel te kunnen inspelen op actuele zorgvragen.

Deze werkwijze garandeert dat de wondzorg zoveel mogelijk in de thuissituatie kan worden gegeven, met meetbaar snellere genezing.

Wat kunnen wij bieden:

  • Fulltime werken
  • Een innovatieve werkomgeving
  • Samenwerking met gepassioneerde collega’s in de zorgketen
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse scholing- en studiemogelijkheden

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV met een korte toelichting sturen naar info@qualityzorg.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Scholte, Medisch Zorg Manager via telefoonnummer +31 (0) 20 407 10 40