QualityZorg digitaliseert instroom verwijzingen

Nieuws Zorgdomein QualityZorg digitaliseert instroom verwijzingen
Zorgdomein_QualityZorg

Nieuw-Vennep, februari 2019.

Verwijzers kunnen vanaf deze maand eenvoudig digitaal verwijzen naar QualityZorg. Om dit te bereiken, is QualityZorg aangesloten op het digitale zorgplatform ZorgDomein.

Over Zorgdomein

ZorgDomein is een slim platform dat al 18 jaar de zorgsector efficiënter en effectiever maakt. Door zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar te brengen en veilige gegevensuitwisseling mogelijk te maken, kunnen processen efficiënt worden ingericht. Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Het zorgaanbod van QualityZorg is hier vanaf heden aan toegevoegd. Verwijzers (zoals huisartsen) en hun patiënten hebben zo inzicht in het beschikbare zorgaanbod én actuele wachttijden. Met een paar kliks kiezen zij passende vervolgzorg. De verwijzing gaat vervolgens digitaal, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem van de verwijzer naar QualityZorg.

Betere voorbereiding

Zo beschikt QualityZorg bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt in zorg te nemen en een optimale intake te doen. Daarnaast krijgt de patiënt van de verwijzer direct informatie mee die van belang is voor de eerste afspraak. 

Vacature | Wondzorg

Vacature | Wondzorg

Leave a Reply

Zal niet getoond worden.