Op 1 oktober 2021 is QualityZorg in een nieuw jasje gestoken. Na exact 10 jaar een nieuwe stijl en nieuwe kleuren passend bij ons moederbedrijf MediReva.

Naast een nieuwe huisstijl (brieven, brochures, visitekaartjes en zorgdossiers) is er ook een geheel vernieuwde website. Onze verpleegkundigen zijn al enige tijd te zien in de nieuwe bedrijfskleding.

Binnenkort zullen de bedrijfsauto’s ook in de nieuwe kleuren te zien zijn. Daarnaast komt er, in combinatie met ons jubileum, binnenkort een speciaal magazine over 10 jaar QualityZorg.

 

Mark Scholte, algemeen directeur bij QualityZorg, is zeer content met het nieuwe uiterlijk. “Deze nieuwe bedrijfskleuren passen in mijn visie meer binnen de zorgsector. Daarnaast laten we zien trots te zijn om onderdeel te zijn van ons moederbedrijf MediReva.”

“De afgelopen maanden hebben heel veel mensen gewerkt aan dit ‘nieuwe jasje’ en wat een resultaat! Vanaf deze plaatst wil ik iedereen bedanken die mee heeft gewerkt aan dit mooie resultaat. QualityZorg is klaar voor de toekomst.”