Dankzij de grote inzet van onze medewerkers is QualityZorg wederom geslaagd voor de HKZ-audit. Een compliment aan alle medewerkers die bijdragen aan de kwaliteit van onze organisatie.

 

De audit werd uitgevoerd door DNV. Sterke punten die in de audit naar voren kwamen:

  • Het KMS is (online) beschikbaar gemaakt door de tool “Zenya” voor alle medewerkers van QualityZorg;
  • QualityZorg heeft expertise met focus op het complementair zijn in de keten van wondzorg en biedt maatwerk op gebied van consultatie, behandeling en deskundigheidsbevordering;
  • QualityZorg is een organisatie met veel aandacht voor de wensen van patiënten en van de medewerkers;
  • QualityZorg is CZO gecertificeerd voor de opleiding tot wondverpleegkundige;
  • QualityZorg heeft een gedegen inwerktraject voor nieuwe medewerkers;
  • Alle teams van QualityZorg beschikken over dezelfde wondexpertise door strakke protocollen, werkwijzen en flow-charts.

 

Wat is HKZ certificering?
HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, een branche specifieke norm, gebaseerd op de ISO 9001 norm.

 

De voordelen van HKZ certificering voor QualityZorg
QualityZorg hecht veel waarde aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Een goed werkend KMS levert een hogere efficiëntie door de continue verbetering van processen.

 

Daarnaast staat binnen het KMS de patiënt centraal en is de auditfocus gericht op de specialistische zorg die wij leveren. HKZ voldoet aan de ISO 9001 standaard waardoor we aantoonbaar werken aan onze kwaliteit van dienstverlening.