QualityZorg de Thema Thuiszorg Organisatie voor gespecialiseerde wond- en stomazorg.

Nieuws Wondzorg QualityZorg de Thema Thuiszorg Organisatie voor gespecialiseerde wond- en stomazorg.

QualityZorg biedt gespecialiseerde thuiszorg. Dit doen wij met een team van hoog opgeleide verpleegkundigen met de juiste ervaring en deskundigheid op het gebied van wond- en stomazorg.
Onze zorgprofessionals werken volgens vaste protocollen die in overleg met het WEC, Wond Expertise Centrum en het SEC, Stoma Expertise Centrum van uw ziekenhuis is afgesproken. De zorg die u thuis krijgt sluit daardoor naadloos aan op de zorg van het WEC en/of SEC.

Al onze zorgprofessionals zijn voorzien van een iPad met een rechtstreekse videoverbinding naar het hoofdkantoor van QualityZorg, waar gespecialiseerde verpleegkundigen zitten die de zorgprofessionals in de thuiszorg ondersteunen.

De ondersteuning bestaat uit het aanleggen en bijhouden van het patiëntendossier. Bij ieder thuisbezoek wordt aan de hand van dit dossier vastgesteld of de genezing goed verloopt en of aanpassingen van de behandelwijze wenselijk is. Indien gewenst kan er ook advies of overleg plaatsvinden met de specialist. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt inspelen op uw zorgvragen.

Vacature | Wondzorg

Vacature | Wondzorg

Leave a Reply

Zal niet getoond worden.