Wondzorg is een zaak van aandacht

Wondzorg is een zaak van aandacht

Aandacht voor jou!

Wondzorg is een zaak van aandacht. Aandacht voor de patiënt, voor de wond van die patiënt, aandacht van de zorgprofessional. Maar ook aandacht vóór diezelfde zorgprofessional.  Aandacht voor dat wat de zorgprofessional nodig heeft om kennis en kunde optimaal in te zetten om zo het beste resultaat voor de patiënt te behalen. Bestaat dat? Jazeker!

Geen obstakels maar kansen

QualityZorg is een relatief jonge thuiszorgorganisatie die, niet gehinderd door oude culturen en vastgeroeste gewoontes binnen de organisatie, optimaal kan meebewegen met de steeds veranderende kwaliteitseisen die aan de hedendaagse zorg worden gesteld. Door te innoveren rondom goed opgeleide professionals die ook willen doorgroeien, schept QualityZorg zo de ideale omstandigheden voor jou als wondzorgprofessional en worden veranderende eisen en regelgeving geen last maar een uitdaging.

Groei mee

QualityZorg wil groeien en zoekt daarvoor goed opgeleide en ervaren wondprofessionals, die met ons door het hele land de wondzorg naar een volgend niveau gaan tillen. Simpelweg door passende, accurate, professionele zorg te bieden binnen een infrastructuur die dat ondersteunt. Jij hebt daarvoor de kennis en de kunde, wij bieden je de mogelijkheid die verder te ontwikkelen en breed in te zetten. De structuur van onze organisatie en de innovaties die wij steeds weer opzoeken en integreren helpen ons samen dit doel te bereiken.