Zorg in de Wijk | Zwolle | Wondzorg

Nieuws Wondzorg Zorg in de Wijk | Zwolle | Wondzorg

PERSBERICHT

Zilveren Kruis gunt QualityZorg en Beter Thuis Wonen Thuiszorg contract voor Zorg in de Wijk regio Zwolle

Zwolle, 21 september 2018 – QualityZorg en Beter Thuis Wonen Thuiszorg hebben als combinanten van zorgverzekeraar Zilveren Kruis een contract voor drie jaar gekregen voor Zorg in de Wijk regio Zwolle

Met Zorg in de Wijk werkt Zilveren Kruis aan een betere organisatie van de wijkverpleging.  Zilveren Kruis zet met deze manier van contracteren in op vijf doelen. Deze doelen zijn een betere coördinatie van zorg, verhogen van kwaliteit, het vergroten van zelfredzaamheid en preventie, meer inzet van innovaties in de zorg en voorkomen van onnodige zorg.

Door het contracteren van de combinatie QualityZorg en Beter Thuis Wonen Thuiszorg zorgt Zilveren Kruis ervoor dat cliënten in Zwolle voor iedere vorm van thuiszorg op kwalitatief hoog niveau zorg kunnen rekenen.

Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Beter Thuis Wonen Thuiszorg werkt in kleine teams met een vast aanspreekpunten vanuit één plan, één gezin en één regisseur. Zij bieden huishoudelijke ondersteuning, ambulante begeleiding, wijkverpleging en gespecialiseerde verpleging. Beter Thuis Wonen is de thuiszorgorganisatie die mensen thuis in zorg en organisatie ondersteunt vanuit een integrale benadering.

QualityZorg

QualityZorg levert uitsluitend complexe wondzorg en heeft hoog opgeleide wondverpleegkundigen in dienst en werkt op het gebied van wondzorg intensief samen met Isala Ziekenhuis. Deze samenwerking betekent dat een enorme kwaliteitsslag kan worden gemaakt op het gebied van wondzorg. De gemaakte contractafspraken betekenen dat meer patiënten in Zwolle toegang krijgen tot hoogwaardige zorg, waardoor complexe wonden eerder genezen. QualityZorg werkt hierbij met geavanceerde ondersteuning, waaronder de InSight 3D wondcamera voor registratie van complexe wonden. Dit systeem vereenvoudigt de communicatie tussen de professionals in de wondzorg, waardoor de behandeling vaker thuis kan plaatsvinden. Bovendien biedt de registratie waardevolle kwaliteitsinformatie, waarmee de meerwaarde van de gekozen aanpak – in termen van snellere wondgenezing én kostenbesparing – in kaart kan worden gebracht.

De beide directeuren Wybo Berk van Beter Thuis Wonen Thuiszorg en Kok van der Meij van QualityZorg zijn erg blij met de driejarige overeenkomst voor Zorg in de Wijk Zwolle.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

QualityZorg| T. 020 – 407 10 40 | www.qualityzorg.nl

Beter Thuis Wonen Thuiszorg | T. 038-7620704 | www.beter-thuis-wonen.nl

Vacature | Wondzorg

Vacature | Wondzorg

Leave a Reply

Zal niet getoond worden.