De wondverpleegkundige regelt uw zorg

Samen met u en uw verwijzer regelen wij de wondzorg die nodig is. Van indicatie tot aan directe zorg. U kunt eenvoudig met ons contact opnemen via onze contactpagina of op werkdagen via onze zorgadministratie.

In de meeste situaties kunnen wij de wondzorg de volgende dag al bij u opstarten. Wilt u meer weten over het behandeltraject bij QualityZorg, kijkt u dan op onze pagina Ik ben patiënt.

Zorgadministratie QualityZorg
(t) 020 – 407 10 40

Onze wondteams

QualityZorg heeft 7 teams met wondverpleegkundigen, wondconsulenten en verpleegkundig specialisten die iedere dag weer voor u klaar staan.

Onze teams werken in diverse regio’s. Bekijk hieronder in welke regio’s QualityZorg actief is.

Wijkverpleging (wondzorg) nodig?

Onze wondverpleegkundigen doen zelf de intake en indiceren uw zorgvraag. U kunt dus direct contact met ons opnemen. Ook uw huisarts, medisch specialist, wijkverpleegkundige of transferverpleegkundige kan de zorg bij ons aanvragen. Voor het aanvragen van wondzorg werken wij met diverse verwijsapplicaties zoals ZorgDomein, POINT en Zorgspoor. Komt u er niet uit, bel gerust of stel uw vraag via deze ons contactformulier.

Kosten?

De wondzorg valt onder de Ziekteverzekeringswet (ZVW) en wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. U hoeft zelf niet mee te betalen; er geldt geen eigen risico.

14688