De QualityZorg Academie is een platform dat bestaat uit bestaande trainingen en trainingen op maat. De trainingen worden aangeboden door verpleegkundig specialisten, wondconsulenten of wondverpleegkundigen van QualityZorg. Kennis en kunde toevoegen aan het vak staat bij ons centraal. Dit doen we op onze eigen wijze waarbij we continu bezig zijn met het overbrengen van kennis (theorie), aanleren van vaardigheden (praktijk) en bewustwording van je professionele houding bij een wondpatiënt.

Door deze rol dragen we bij aan de gewenste kwaliteit van wondzorg in Nederland, expertise van zorgmedewerkers en kwaliteit van leven van de patiënt met een complexe wond.

Bij QualityZorg Academie leer je…
Kennis op het gebied wonden (van diagnostiek tot behandeling) en vaardigheden zoals wondzorg, debridement en NDT zorg (VAC therapie). Het resultaat hiervan is uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van complexe wondzorg.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar academie@qualityzorg.nl.

13733

Opleiding: Aandachtsvelder Wond

Naar schatting zijn er in Nederland per jaar ca 500.000 patiënten met (complexe) wonden. Met de toenemende vergrijzing zal dit aantal alleen nog maar stijgen. De Aandachtsvelder Wond heeft een groot aandeel in het signaleren en verzorgen van (complexe) wonden. Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige en heb je een passie voor wondzorg? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Tijdens de opleiding ga jij jouw kennis en vaardigheden verbreden op het gebied van (complexe) wondzorg. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen waarin verschillende onderwerpen module gericht worden gegeven.