QualityZorg is de gespecialiseerde thuiszorgorganisatie op het gebied van wondzorg. Ons team van hoogopgeleide verpleegkundig specialisten, wondconsulenten en wondverpleegkundigen houdt zich de hele dag alleen bezig met wondzorg. Hierdoor zijn ze deskundig en hebben ze veel ervaring. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen werken in zowel de eerste als tweede lijn en in de huisartsenpraktijk.

Uw vraag is onze uitdaging!
Wij detacheren onze gespecialiseerde verpleegkundigen bij ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties om te ondersteunen in de wondzorg. Mocht u opzoek zijn naar tijdelijke versterking dan kunnen wij uw organisatie direct ondersteunen met onze expertise op het gebied van complexe wondzorg.

Detachering op maat
Als u behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Vervolgens komen wij samen tot een op maat gemaakt detacheringsvoorstel.

Neemt u contact met ons op?
U kunt ons bereiken door uw detacheringsverzoek per e-mail te sturen naar info@qualityzorg.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 020 – 407 10 40.

Onze gespecialiseerde verpleegkundigen zijn al gedetacheerd bij:
Wondpoli LUMC, Zorgbrug Gouda, Groene Hart Ziekenhuis, Diakonessenhuis Utrecht, Rivierenland Ziekenhuis, Da Vinci Kliniek, Rivas Thuiszorg, WVO Zorg, JaCare en huisartsenpraktijken verspreid over het hele land.