Ik wil wondzorg aanvragen

Thuiszorg
U woont nog thuis en wil (complexe) wondzorg van QualityZorg aanvragen. Het aanvragen van zorg kunt u op verschillende manieren doen:

Zelf zorg aanvragen:
U kunt het contactformulier op deze pagina volledig invullen. QualityZorg neemt contact met u op om uw aanvraag te bespreken en de zorg op te starten.

Verwijzing via uw huisarts:
Uw huisarts kan de zorg aanvragen via ZorgDomein. Heeft uw huisarts nog vragen, laat de huisarts dan contact met ons opnemen.

Verwijzing via de thuiszorgorganisatie:
Uw thuiszorgorganisatie kan de zorg aanvragen bij QualityZorg. Om de zorg te kunnen aanvragen dient de thuiszorgorganisatie contact op te nemen met de zorgadministratie van QualityZorg.

Verwijzing via uw medisch specialist:
Uw medisch specialist kan de zorg aanvragen via het transferbureau. QualityZorg werkt met de verwijsapplicaties POINT, ZorgSpoor en ZorgDomein. Uw medisch specialist kan de aanvraag ook via de poli doen. De poli kan contact opnemen met de zorgadministratie van QualityZorg.

13510

    Ik wil wondzorg aanvragen

    • Vul onderstaand aanvraagformulier in om wondzorg bij QualityZorg aan te vragen. Onze zorgadministratie neemt op werkdagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken.
      * velden met een ster zijn verplicht