“Voor Zorghotel De Kim is QualityZorg een mooie aanvulling op het zorgteam vanwege de expertise in wondzorg. Daarmee kan de wondzorg naar een hoger level getild worden. Een groot voordeel is ook dat de wondzorg na vertrek gecontinueerd kan worden omdat QualityZorg landelijk werkt.”

Manuela Tilma
Directeur Bestuurder Zorghotel De Kim

“De samenwerking met het WEC van het Laurentius Ziekenhuis verloopt heel goed. Ook de onderlinge communicatie. QualityZorg krijgt veel lof van de patiënten! De kwaliteit van wondzorg is heel goed. Verpleegkundigen beschikken over veel vakkennis. We hopen nog lang samen te kunnen werken!”

Miriam de Zwart
Decubitus-/wondconsulente

“QualityZorg: klantvriendelijk, professioneel, aardig. Kortom: heel fijn om mee samen te werken.”

Ing. P. Plak
Manager DermaHaven BV

“Ik ervaar de samenwerking tussen KwadrantGroep en QualityZorg als zeer prettig. We hebben laagdrempelig overleg en je wordt altijd meegenomen in de onderbouwing van bepaalde keuzes en adviezen, waardoor je blijft leren van elkaar. Een groot voordeel is dat de wonden van cliënten in hetzelfde EPD worden geregistreerd, wat een positief effect heeft op de continuïteit en kwaliteit van wondzorg en leidt tot een efficiënte samenwerking.”

Charlene Jongsma
Verpleegkundige in de wijk, KwadrantGroep

“De samenwerking met QualityZorg ervaren wij als laagdrempelig, professioneel en erg prettig. Wanneer er twijfels ontstaan over een casus of voor een kort advies kunnen wij door snel contact met QualityZorg de juiste zorg bieden. Binnen ‘s Heeren Loo is de zorg aan mensen met een beperking net een beetje anders, de collega’s van QualityZorg draaien hun hand er niet voor om. Toppers! Ook voor trainingen vragen wij QualityZorg erg graag. Interessant, leerzaam en fijn in contact!”

Jeanine Boone
Verpleegkundige bij ‘s Heeren Loo Zeeland

“QualityZorg is voor ons een belangrijke partner waar wij als decubitusspecialist graag mee samenwerken. Als specialist wil je immers alleen samenwerken met specialisten. En dat is QualityZorg! Samen vechten tegen decubitus.”

Wim Jalink
Directeur Jacare

“Rondom de wondzorg van onze patiënten hebben wij laagdrempelig intercollegiaal overleg met QualityZorg. We ervaren dat de verpleegkundigen deskundig zijn in de wondzorg die zij leveren in de thuiszorg. Deze deskundigheid en kennis zorgen voor een goede continuïteit van zorg tussen ziekenhuis en de thuiszorg.”

Wianda van der Lee Doolaard
Wondverpleegkundige Wond Expertise Centrum Reinier de Graaf

“Met QualityZorg hebben wij een duurzame samenwerkingspartner gevonden op het gebied van wondzorg. Een mooie manier is bed-side teaching waarin praktijk en instructie efficiënt samen op gingen. Naast de expertise heb ik de communicatie als bijzonder prettig ervaren. Een partner die meedenkt en meedoet, vanuit hetzelfde doel.”

Hennie Bogaards
Directeur WLZ Driezorg

“Samen met QualityZorg werkt Ksyos eraan om wondzorg bereikbaar en betaalbaar te houden. Zo zorgen we er samen voor dat de zorg dichter bij de patiënt staat. Met het Ksyos wondconsult adviseert QualityZorg huisartsenpraktijken over (complexe) wonden. Een fijne en constructieve samenwerking die bijdraagt aan duurzame wondzorg en zorg op afstand.”

Jarno Rozenbroek
Productspecialist Ksyos

Zorginstellingen

Thuiszorgorganisaties

Andere organisaties

Ziekenhuizen

    Ik wil een quote aandragen

    • Vul onderstaand formulier in om een quote aan te dragen voor de website van QualityZorg. Daarbij geeft u toestemming voor het plaatsen van de quote op de website van QualityZorg, inclusief het logo van uw organisatie.
      * velden met een ster zijn verplicht