“Voor Zorghotel De Kim is QualityZorg een mooie aanvulling op het zorgteam vanwege de expertise in wondzorg. Daarmee kan de wondzorg naar een hoger level getild worden. Een groot voordeel is ook dat de wondzorg na vertrek gecontinueerd kan worden omdat QualityZorg landelijk werkt.”

Manuela Tilma
Directeur Bestuurder Zorghotel De Kim

“De samenwerking met het WEC van het Laurentius Ziekenhuis verloopt heel goed. Ook de onderlinge communicatie. QualityZorg krijgt veel lof van de patiënten! De kwaliteit van wondzorg is heel goed. Verpleegkundigen beschikken over veel vakkennis. We hopen nog lang samen te kunnen werken!”

Miriam de Zwart
Decubitus-/wondconsulente

“QualityZorg: klantvriendelijk, professioneel, aardig. Kortom: heel fijn om mee samen te werken.”

Ing. P. Plak
Manager DermaHaven BV

“Ik ervaar de samenwerking tussen KwadrantGroep en QualityZorg als zeer prettig. We hebben laagdrempelig overleg en je wordt altijd meegenomen in de onderbouwing van bepaalde keuzes en adviezen, waardoor je blijft leren van elkaar. Een groot voordeel is dat de wonden van cliënten in hetzelfde EPD worden geregistreerd, wat een positief effect heeft op de continuïteit en kwaliteit van wondzorg en leidt tot een efficiënte samenwerking.”

Charlene Jongsma
Verpleegkundige in de wijk, KwadrantGroep

“De samenwerking met QualityZorg ervaren wij als laagdrempelig, professioneel en erg prettig. Wanneer er twijfels ontstaan over een casus of voor een kort advies kunnen wij door snel contact me QualityZorg de juiste zorg bieden. Binnen ‘s Heeren Loo is de zorg aan mensen met een beperking net een beetje anders, de collega’s van QualityZorg draaien hun hand er niet voor om. Toppers! Ook voor trainingen vragen wij QualityZorg erg graag. Interessant, leerzaam en fijn in contact!”

Jeanine Boone
Verpleegkundige bij ‘s Heeren Loo Zeeland

Zorginstellingen

Thuiszorgorganisaties

Andere organisaties

Ziekenhuizen