QualityZorg behoort tot de top 2023 best gewaarde zorgorganisaties van Nederland die vandaag bekend werd gemaakt door @ZorgkaartNederland en de @Patientenfederatie. Voor het vijfde jaar op rij maakt ZorgkaartNederland, aan de hand van de patiëntwaarderingen tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023, begin maart de best gewaardeerde zorginstellingen per sector bekend. De patiëntwaarderingen zijn gecheckt op echtheid voordat de definitieve top bekend werd gemaakt.


Mark Scholte, directeur QualityZorg: “In de reviews zien we dat patiënten QualityZorg zeer hoog waarderen op o.a. “samen beslissen”. Ik ben er dan ook enorm trots op dat onze zorgprofessionals zo betrokken zijn. Wondbehandeling kan je niet alleen, dit doe je samen met de patiënt en andere zorgprofessionals. Samen beslissen betekent samen zorgen voor een optimale wondbehandeling met het beste resultaat voor de patiënt. Wij zijn al enorm trots op al onze zorgprofessionals die zich iedere dag met veel enthousiasme en passie inzetten voor onze patiënten. Hoe fantastisch is het als dit ook gewaardeerd wordt door onze patiënten. Uit de vele mooie waarderingen op ZorgkaartNederland en in de PREM blijkt dat de patiënten zeer te spreken zijn over de kennis, expertise en ondersteuning van QualityZorg. Patiënten waarderen QualityZorg met een 9,4 en een NPS van 88,8! Een geweldige prestatie waar wij als directie en MT trots op zijn. Deze titel is dan ook voor al die zorgprofessionals en medewerkers op kantoor die zich iedere dag met passie inzetten voor onze organisatie.”


Wij feliciteren onze collega’s met het behalen van de plek in de Top 2023 en danken iedereen die een waardering heeft geplaatst!