QualityZorg hecht veel waarde aan de cliëntenraad die opkomt voor de gemeenschappelijke belangen van al onze patiënten. Vanwege de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar meerdere leden voor onze cliëntenraad. Wij zijn verheugd om te vermelden dat per 1 januari 2022 mevrouw Joke Vrakking is toegetreden tot de cliëntenraad van QualityZorg.

 

Joke haar partner heeft geruime tijd complexe wondzorg van QualityZorg ontvangen. In deze tijd heeft Joke gesproken met diverse wondprofessionals en heeft zij veel ervaring opgedaan met onze dienstverlening. Daarnaast heeft Joke vanuit haar rol als verpleegkundige ervaring met de zorgbranche in het algemeen waardoor wij ervan overtuigd zijn dat Joke een zeer goede aanvulling is voor de Cliëntenraad van QualityZorg. Tijdens een persoonlijk gesprek met Joke hebben wij gevraagd naar haar motivatie om toe te treden in de cliëntenraad.

 

Joke Vrakking:

“Ik treed graag toe tot de cliëntenraad van QualityZorg zodat ik mijn kennis en ervaring als verpleegkundige en ervaringsdeskundige kan gebruiken bij het behartigen van de belangen van patiënten van QualityZorg.

Ik kijk uit naar de gesprekken met de directie om gezamenlijk de zorg en behandeling van patiënten verder te optimaliseren. Ik hoop daar met mijn ervaring en expertise een mooie bijdrage aan te kunnen leveren.”

 

Wij wensen Joke heel veel succes en kijken uit naar een prettige samenwerking. Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met onze cliëntenraad bijdraagt aan een verdere professionalisering van onze dienstverlening waarbij uiteraard de patiënt centraal staat.

 

QualityZorg blijft op zoek naar uitbreiding van haar cliëntenraad. Wilt u ook net als Joke een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van QualityZorg, neemt u dan per e-mail contact op met de cliëntenraad: cr@qualityzorg.nl.